Kantoor

Architectenbureau Regelbrugge Vanessa bvba

Mijn passie voor esthetiek kon ik de vrije loop laten tijdens mijn opleiding tot architecte aan het Hoger Architectuurinstituut St.-Lucas Gent waar ik in 1999 afstudeerde.

Bij Architectuur- en studiebureau Archus, mijn stageplaats binnen mijn opleiding, leerde ik de knepen van het vak.

Binnen dit kantoor kreeg ik dan ook de smaak te pakken om na de stage verder samen te werken en mee te groeien met het bureau. In 2006 werd ik officieel vennoot binnen Archus.

Binnen het bureau wordt er voornamelijk samengewerkt aan grotere projecten, waarbij elke vennoot zijn eigenheid behoudt.

Deze samenwerking zorgt voor een verrijking qua architecturale vernieuwingen binnen een aangename, professionele werksfeer.

Dankzij dit beleid van gebundelde krachten kunnen we steeds kort op de bal spelen.Zo is onze infrastructuur afgestemd op de noden van het hedendaagse digitale tijdperk en blijven we op de hoogte van de evoluties binnen ons vakgebied.

Alle projecten van ontwerp tot realisatie worden persoonlijk behandeld, gaande van nieuwbouwwoningen, grote renovaties tot kleine verbouwingen. Alsook kantoren en meergezinswoningen horen tot de expertise.

Ieder project is uniek en zorgt voor een uitdaging op het vlak van architectuur, rekening houdend met het budget en omgeving, maar bovenal de persoonlijke wensen van de klant.

Met mijn ervaring stel ik dan ook alles in het werk om uw project te verwezenlijken.

Ik licht mijn werkwijze en mogelijkheden tot samenwerking graag toe tijdens een vrijblijvende kennismaking.